TuorEsteri edustaa

TuorEsteri edustaa
Edessä nököttävät: Päivi, Mirka ja Marika. Takana piruilevat: Johanna ja Katja

torstai 8. huhtikuuta 2010

Päänä muiden päiden seassa

Allekirjoittanut edusti tänään Päivin kanssa TuoResterin päätä Inno58h:n projektipäällikkötapaamisessa. Tapaamisessa tehtiin yleiskatsaus kaikkiin projektiryhmiin, melkein kaikki olivat tehneet kirjallisen tehtävän ja lukupiirit olivat hyvässä vauhdissa. Kävimme läpi Kunstenniemen "no-no" säännöt, vähän aikataulutusta ja varustelistaa. Saimme myös tietää projektiryhmäkohtaiset aikataulut perjantain seminaaripäivää varten.

Olemme ahkerasti etsineet tietoa liittyen toimeksiantajamme "filosofiaan", erityisesti lisäaineettomasta, "puhtaasta" ruuasta. Olemme myös löytäneet monia hyviä linkkejä yritysblogien perustamisesta ja sen hyödyistä, kuten Lintulan Pro Gradu-tutkielma aiheesta Yritysblogi yrityksen ulkoisessa viestinnässä. Kaikki hyvät, aiheeseen liittyvät linkit on pyritty lisäämään Optimaan oman kansiomme materiaaleihin ja niitä on jo kertynyt ihan mukavasti.

TuoRestri ryhmäytyy tulevana sunnuntaina mm. lukupiirin merkeissä. Sen jälkeen tapaamme tarvittaessa vielä maanantaina ennen tiistain Kunstenniemen reissua.

-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti