TuorEsteri edustaa

TuorEsteri edustaa
Edessä nököttävät: Päivi, Mirka ja Marika. Takana piruilevat: Johanna ja Katja

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Tulevaisuuspaja & toimeksiantajan tapaaminen

Osallistuimme perjantaina 19.3.2010 tulevaisuuspajaan, jossa pohdimme toimeksiantajan näkökulmasta mm. yrityksen vahvuuksia, kehittämiskohteita ja haasteita. Valitsimme tuotoksistamme tärkeimmät ja vaativimmat kohteet. Niiden pohjalta mietimme meidän osalta konkreettisia toimenpiteitä toimeksiantajalle.

Olimme tänään lauantaina 20.3.2010 toimeksiantajan tapaamisessa Hirvilammella, jossa saimme perusteellisen yritysesittelyn ja pilkahduksia tulevasta toimeksiannostamme. Tapaaminen oli erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen. Hirvilammen yksityisyrittäjä oli todella omistautunut asialleen ja toi hyvin julki omaa, vahvanäköistä filosofiaansa mm. ruuan puhtauteen liittyen.

Meille oli hyvin tärkeää tässä vaiheessa saada suuntaa antavaa ohjeistusta, mihin asioihin meidän kannattaa ryhmänä fokusoitua. Olimme toki miettineet Hirvilammen yrityksen kehittämiskohteita jo aiemmin ja toimeksiantajalla oli osittain samantapaiset ideat. Nyt tiedämme enemmän, mitä toimeksiantajamme haluaa meiltä ja voimme keskittää ideoimisen enemmän tarkennettuihin alueisiin. Meillä tulee varmasti olemaan hyvät lähtökohdat Kunstenniemen intensiivijaksoa varten.

-Johanna

1 kommentti:

  1. Tietoa Hirvilammesta

    Yritys sijaitsee Kakskerran saarella, noin 20 km:n päässä Turun keskustasta. Hirvilammen monipuolisia ja muunneltavia tiloja voi vuokrata kokoustoimintaan, koulutustoimintaan, virkistystoimintaan sekä juhlatiloiksi ruokapalveluineen.

    Hirvilammen sisätila koostuu alasalista, yläparvesta ja yläkerran kahdesta kokoushuoneesta. Sisätiloihin mahtuu noin 150 henkilöä. Lisätiloja löytyy myös terassilta ja luonnosta. Hirvilammelta on mahdollisuus vuokrata erikseen myös sauna (mahtuu 14 henk. kerralla), lasitettu grillihuvimaja (18 henk.) sekä laavu (50 henk. katoksen alle).

    Hirvilammen palveluihin kuuluu myös pitopalvelu. Pitopalvelusta on mahdollisuus tilata menut, kakut, kattaukset, tarjoilut, astiat, pöytäliinat, pöytäkoristeet, muut koristelut sekä suunnittelut. Tarjottavat valmistetaan ja tarjoillaan Hirvilammen tiloissa. Tarjottavat on mahdollista tilata myös haluamaansa paikkaan.

    Hirvilampi tarjoaa myös ohjelmapalveluita ja luentoja. Ohjelmapalveluihin kuuluvat mm. pallopelit, tietovisat, tarkkuuslajit ja erilaiset kilpailut, jossa pienryhmät voivat kisailla leikkimielisesti keskenään. Luentoaiheita ovat mm. päivitä tyylisi/oman tyylisi löytäminen, hyvää oloa liikkumalla, ravinnon merkitys hyvinvoinnille sekä bisnesetiketit ja tapakulttuuri.

    - Marika

    VastaaPoista